10 aanwijzingen dat je date geen meisje maar een vrouw is

Daten is altijd een uitdaging. Vind je de juiste match of blijkt het uit te draaien op pure tijdverspilling? Een positieve uitkomst is mede afhankelijk van je verwachtingspatroon. Ben je op zoek naar een vrouw die je leven kan verrijken dan is de kans klein dat je een relatie aan gaat met een meisje. Aan de buitenkant lijkt de verpakking hetzelfde maar er zijn wezenlijke verschillen in de leefwereld van beide soorten. Hieronder vind je de 10 meest gangbare aanwijzingen waaruit je snel op kunt maken of je een date hebt met een meisje of een vrouw.

1. Meisjes dragen graag nietsverhullende kleding omdat ze denken dat ze op die manier sexy overkomen. Vrouwen weten van zichzelf dat ze sexy zijn, onafhankelijk van de kleren die ze dragen.

2. Meisjes verwachten dat de mannen in hun leven zelfstandig begrijpen hoe vrouwelijke gevoelens en gedachten werken. Vrouwen drukken zich uit in woorden.

3. Meisjes verwachten dat de man tijdens een date voor alles betaalt. Vrouwen zijn financieel onafhankelijk.

4. Meisjes gaan een avondje uit om dronken te worden. Vrouwen kennen hun grens op het gebied van het nuttigen van alcoholische dranken.

5. Meisjes willen via Facebook zo snel mogelijk laten weten dat hun date de relatie-status heeft gekregen. Vrouwen vergeten dat ze een Facebook-account hebben.

6. Meisjes kijken pulp-programma’s op tv. Vrouwen lezen.

7. Meisjes praten over willekeurige ditjes en datjes. Vrouwen weten hoe ze een conversatie stimulerend en boeiend kunnen houden.

8. Meisjes eten salades. Vrouwen eten alles waar ze zin in hebben.

9. Meisjes beperken zich tot de dingen die ze weten. Vrouwen zijn altijd op zoek naar kennis om hun horizon te kunnen verbreden.

10. Meisjes hebben iemand nodig die hen in bescherming neemt. Vrouwen kunnen zich zelfstandig prima redden.

Have your say