Bereikbaar design

Beschikbaar voor iedereen

Designmeubels worden vaak geassocieerd met peperdure meubels voor de ‘rich and famous’. Niets is echter minder waar! Je hebt designmeubels echt in alle prijsklassen. Als je een designmeubel aanschaft, krijg je kwaliteit, functionaliteit en schoonheid. Drie in één, dat lukt je niet bij de supermarkt! Het voordeel van design is dat het vaak stijlvolle elegante en tijdloze ontwerpen betreft die vrijwel in ieder interieur zijn toe te passen.

Als je vindt dat bijvoorbeeld je woonkamer een opfrisbeurt kan gebruiken, denk dan eens na over de aanschaf van een designmeubel. Het is niet altijd nodig om opnieuw te behangen, verven of de vloerbedekking te wisselen. Een met zorg uitgekozen meubelstuk kan direct een geheel nieuwe sfeer in je kamer creëren. Doe maar eens gek en koop een designmeubelstuk!

Een ligstoel?

Ja, een ligstoel! Weer eens wat anders dan bijvoorbeeld de standaard stoel, tafel of bijzetkastje. Een heerlijke comfortabele chaise longue! Misschien niet een voor de hand liggende keuze, maar een ligstoel kan zonder problemen in ieder interieur worden toegepast.

Heb je een mooie boekenkast in je kamer? Zet er eens een ligstoel bij! Een mooie staande lamp erachter en klaar! Je zult het ervaren als een uitnodiging om eens lekker alles te vergeten, een goed boek te pakken en je terug te trekken in het verhaal. Probeer de verleiding maar eens te weerstaan.

Met een ligstoel kun je ook heel goed een ‘eilandje’ in je woonkamer creëren. Zie dit maar eens voor je: jouw met zorg uitgezochte chaise longue een grote groene plant er schuin achter en bijgestaan door een klein handig bijzettafeltje. Een plekje in je kamer om eens helemaal tot rust te komen en je gedachten eens op de vrije loop te laten. Je zou bijna vergeten dat je nog een slaapkamer hebt!

Er is volop keus

Laat je niet afschrikken door het woord design. Design is al lang niet meer enkel voor de ‘rich and famous’, maar ligt binnen het bereik van een ieder die van mooi en functioneel houdt.

Als je je eens wilt oriënteren op het aanbod aan designmeubels, dan moet je bijvoorbeeld maar eens naar merken als Red Living en Furnitive zoeken. Deze hebben een aanbod aan designmeubels in alle prijsklassen. Ook Studio Copenhagen heeft een zeer aantrekkelijke collectie en kenmerkt zich door een stijlvol eenvoudig ontwerp. Het merk Sustainable Living heeft een interessante collectie designmeubels van gerecycleerde materialen.

Have your say