Design meubelen die praktisch zijn 

Wanneer we het hebben over design meubelen, dan denken we vaak aan onmogelijke constructies waar je dan jezelf in zou moeten murwen om lekker te kunnen zitten. Er is inderdaad een periode geweest waarbij het design boven de functionaliteit werd gesteld. Gelukkig is dat al lang niet meer zo. Design en functionaliteit gaan nu hand in hand.

Praktische kasten 
Denk bijvoorbeeld aan praktische kasten, die ondanks een bijzonder design toch heel veel opbergruimte bieden. Zo zijn er bijvoorbeeld kasten die geïntegreerd zijn in een staande klok of taps toelopende kasten. De vakken zijn ruim genoeg, zodat je er eenvoudig je favoriete boeken of fotoalbums in kwijt kunt.

Design om op te zitten 3ef583d8d191cf7439cf2a822f23cd57
Bron afbeelding: Pinterst
Een fauteuil is ideaal in iedere woning. Een lekkere stoel waar je heerlijk in kunt zitten lezen of televisie kijken. Ook hier zie je steeds meer verschillende designs, zoals moderne, kleurrijke fauteuils met strakke lijnen of een bijzonder trendy dessin in de stof die perfect passen in je interieur.

 

 

Praktische fauteuil 
Wist je dat het ook mogelijk is om een Leefcomfort sta-op stoel in een modern design aan te schaffen? Vaak zijn deze handige fauteuils uitgevoerd in een klassiek design, maar als je een moderne interieur hebt, dan wil je eigenlijk ook een modern uitgevoerde sta-op fauteuil. Gelukkig zijn deze fijne en vooral handige stoelen in steeds meer uitvoeringen verkrijgbaar, zodat de stoel perfect past bij de rest van de kamer.

 

Have your say