Een Bodyscan – Gezond voor u

Een preventief medisch onderzoek met de Bodyscan

Gezond zijn en blijven wil iedereen. Er zijn mogelijkheid om daar actief mee bezig te zijn. Wanneer u inzicht wenst te krijgen in uw gezondheid, dan kunt u dit prima realiseren door een Bodyscan te laten doen. Met een Bodyscan kunnen verschillende functies, organen en delen van het lichaam worden onderzocht. Denkt u dan bijvoorbeeld aan de hersenen, de lever, het hart, de longen en nog veel meer.

Hoe gezond leeft u?

Preventie kan een belangrijk middel zijn om gezond te kunnen blijven leven. Wanneer u sneller inzicht heeft in bijvoorbeeld dingen die niet goed zijn aan uw lichaam, dan kunt u ook sneller actie ondernemen. Juist wanneer u niet direct klachten heeft, of wanneer u wilt weten wat de gevolgen zijn van uw levensstijl, is het aan te raden om een Bodyscan te laten doen.

Wat kost een Bodyscan?

Wanneer u een Bodyscan laat doen, dan zijn er verschillende pakketten waar u uit kunt kiezen. De kosten voor een Bodyscan zijn per pakket verschillend. Elk pakket onderzoekt diverse onderdelen van het lichaam. Wanneer u twijfelt over welk pakket u wilt kiezen, dan kunt u altijd advies vragen aan een adviseur. U bent in elk geval verzekerd van een prima onderzoek, dat wordt gedaan door professionals uit de medische wereld.

Valt een Bodyscan onder de dekking van een zorgverzekering?

Natuurlijk wilt u graag weten of uw verzekering de Bodyscan vergoedt. Dat is per verzekeraar verschillend. In sommige gevallen worden de kosten gedeeltelijk door zorgverzekeraars vergoed. U kunt dan ook het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar om er achter te komen of een Bodyscan door uw zorgverzekeraar wordt vergoed. Wanneer u een Bodyscan laat doen, dat doet u in elk geval een prima investering in uzelf.

Have your say