De jongensschoen als mode-item

In dit komende seizoen zijn en blijven de hoge sneakerschoenen in de mode. In een vrolijke kleur en met of zonder gesp is er voor iedere jongen wel zo’n stoere stapper te vinden. Moeten de schoenen vaak verwisseld worden voor sportschoenen of laarzen, kies dan voor sneakers die sluiten met klittenband. Ieder zichzelf respecterend merk heeft momenteel hoge sneakerschoenen met klittenband de collectie.

Wat zijn de laatste trends op het gebied van jongensschoenen
Het gebruik van opvallende kleuren en combinaties is een trend die we veel zien. Een stoere hoge leren sneaker in de kleur cognac of sportieve rode sneakers met witte en groene opdruk zijn enkele voorbeelden. Onder een stevige donkere spijkerbroek komen deze kleurrijke stappers natuurlijk goed uit, en dat mag ook.
Op VD.nl voor jongens vind je veel leuke schoenen voor jongens.

Waar moet je op letten bij het kopen van kinderschoenen
Voor de komende winterperiode is het belangrijk dat de zolen van de sneakers niet te glad zijn. Er zijn veel mooie stevige sneakers op de markt die zijn voorzien van een gladde witte zool. In tijden van kou, sneeuw en ijzel is dit niet altijd even praktisch. Een zacht bontje houdt de voeten lekker warm en een profielzool voorkomt slippartijen.

Materiaal en kwaliteit
Schoenen van leer zijn sterk en rekken iets mee waardoor ze de vorm van de voet aannemen. Zien de schoenen er na verloop van tijd vies en lelijk uit, dan kan een poetsbeurt met schoencrème helpen. Toch zijn er tegenwoordig ook veel nieuwe materialen die net zo sterk zijn en dezelfde ventilerende eigenschappen als leer bevatten. Een vochtige doek is dan meestal voldoende om de schoenen een schoon en fris uiterlijk te geven.

 

Have your say