Bioscooppremières week 23

Vandaag gaan er weer vier bioscoopfilms in première. Dit zijn de films Before Midnight, The Iceman, Star Trek Into Darkness en Trance.

Before Midnight

Before Midnight is een dramafilm met Ethan Hawke en Julie Delpy. Het is een vervolg op de films Before Sunrise en Before Sunset. Het verhaal gaat verder over Jesse en Celine, maar nu negen jaar later in Griekenland.

The Iceman

The Iceman is een thriller over het waargebeurde verhaal van een beruchte huurmoordenaar in de VS. Deze film is al vertoond op het filmfestival in Venetië en komt nu eindelijk naar de bioscopen. Richard Kuklinski lijkt een heel normale gezinsman, maar hij blijkt een crimineel te zijn die veel geld verdiend door te moorden. Op een gegeven moment komt de federale agent hem op het spoor en wordt het steeds gevaarlijker.

Star Trek Into Darkness

Dit is de film van de populaire serie Star Trek. De bemanning van het ruimteschip moet terug naar de Aarde, die helemaal verwoest door een destructieve macht. De bemanning van Star Trek zal de oorlog aan gaan met deze macht.

Trance

Trance is een spannende film over een kunstroof. Wanneer de man, die als enige de locatie van het schilderij weet, een ongeluk krijgt en zijn geheugen verliest wordt het wel heel erg spannend.

Have your say