De mooiste kaarsen voor jouw woonkamer

Ben je opzoek naar accessoires om jouw woonkamer net wat gezelliger te maken? Veel mensen kiezen tegenwoordig voor kaarsen. Kaarsen geven extra sfeer wanneer je ze aan zet maar ook wanneer ze uitstaan kunnen het mooie accessoires zijn. In deze blog lees je meer over de populaire kaarsen van dit moment. Lees snel verder en laat je inspireren.

Grote kaarsen

Een van de trends van dit moment zijn extra grote kaarsen. Over het algemeen zijn dit grote geurkaarsen met meerdere lonten. De geur die hiervan wordt afgegeven is hierdoor sterker dan een kleine geurkaars. Een populair merk met grote kaarsen zijn zijn Baobab kaarsen. Deze kun je herkennen aan de grote vazen met luxe prints, bijvoorbeeld met panter of marmer. Enorm luxe kaarsen dus! Het leuke van deze geurkaarsen is dat je ze daarna kan gebruiken als pot voor een grote plant.

Dinerkaarsen met bloemen

Een andere leuke trend zijn de dinerkaarsen. Tegenwoordig zijn ze niet meer simpel wit maar zijn ze in alle kleuren leverbaar. De laatste tijd zien we zelfs steeds meer dinerkaarsen met prints. Denk hierbij aan panterprints of leuke bloemenprints. Zet ze op een leuke kandelaar en jouw accessoire steelt de show!

Gouden kandelaars

Zoals hiervoor beschreven zijn de dinerkaarsen erg populair. Daardoor worden de kandelaars ook steeds meer verkocht. De vraag ligt dan vooral bij de gouden kandelaars of de dierenkandelaars. Ben je opzoek naar meer inspiratie rondom kaarsen? Dan ben je bij de kaarsen van CandleCollection aan het juiste adres.

Have your say