De tuinmeubeltrends voor 2014

Volop genieten van het nieuwe jaar in je tuin

Het nieuwe jaar is weer begonnen en dat betekent dat de zomer er weer aan komt. Een tijd waarin je heerlijk buiten kunt genieten van de warme zon. Je tuin moet er dan ook pico bello uitzien wil je volop kunnen genieten van het mooie weer. Er zijn diverse tuinmeubeltrends in het nieuwe jaar die je kunnen helpen om van je tuin iets heel moois te maken!

Bekende merken in 2014

Stof en textiel staan volop centraal in de trends van 2014. Bello is bijvoorbeeld een bank die er uit ziet als een bank die je binnen kunt gebruiken. Hij is echter voorzien van weerbestendige bekleding waardoor je optimaal buiten kunt genieten. Het is dan ook een prachtige loungeset. Bekende merken die dit jaar de boventoon voeren zijn bijvoorbeeld Albion, Vigo en Resort.

Futurisme voert de boventoon

Futuristische kenmerken keren dit jaar volop terug. Dit kun je bijvoorbeeld terugzien in parasols. Het futurisme komt oorspronkelijk uit Italiƫ en is ontstaan uit het kubisme. De tuinmeubels zelf zijn van metaal, hout of porselein gemaakt. Objecten in de tuin worden dit jaar vooral mat afgewerkt. Ze worden verder voorzien van zachte en fluweelachtige aspecten. De tuin krijgt daardoor een zachte en rustige uitstraling.

Online tuinmeubels kopen

Een bedrijf waar je prima tuinmeubelen kunt kopen die aan de tuinmeubeltrends van 2014 voldoen, is bijvoorbeeld Garden Gallery. Maar ook bij Tuinmeubelland kun je terecht voor mooie tuinmeubels. Je kunt bij deze winkels gemakkelijk online al je tuinmeubels voor het nieuwe jaar aanschaffen. Je kunt er ook prima terecht voor een mooi loungeset. Genoeg redenen om eens een kijkje te nemen en er voor te zorgen dat je tuin er weer helemaal mooi bij ligt in het nieuwe jaar!

Have your say