Droom weg bij deze heerlijke geurkaarsjes

Niets is fijner dan na een zware dag thuis op de bank neer te ploffen. Een huis voelt pas echt als een thuis, wanneer je het personaliseert met accessoires. Accessoires die aan dit gevoel kunnen bijdragen zijn (geur)kaarsjes. Je hoeft alleen een kaarsje aan te steken en de geur waar jij van houdt vult de hele kamer.

Votives van Bridgewater Candle Company
Eén van de beste en meest voordelige geurkaarsen worden door Bridgewater Candle Company verkocht. De ‘votive candle’ ziet er klein uit, maar het brandt maar liefst 15 uur. Met deze kaarsjes kun je dagenlang genieten van heerlijke geuren voor slechts twee euro. De geurkaarsen vullen het huis met een sterke aroma, zelfs grote woonkamers zullen heerlijk ruiken. 

De heerlijke geuren die aangeboden wordenSoy_tealight_candles
Je zult versteld staan van de lekkere geuren die ze verkopen. Geuren die onder andere verkrijgbaar zijn:

  • Appeltaart
  • Verse appels
  • Tulpen
  • Wit katoen
  • Zoete zomerthee

Neem een kijkje in de webshop van Bridgewater Candle Company om de hele collectie te bekijken. Bekijk je de kaarsjes liever in het echt? Verschillende tuincentra verkopen producten van Bridgewater Candle Company.

Steun het goede doel!
Naast het feit dat deze kaarsjes heerlijk ruiken en in elk interieur passen, is er nog een reden om deze geurkaarsen aan te schaffen. Bridgewater Candle Company werkt namelijk samen met het goede doel ‘Rice Bowls’. Een deel van het geld dat de kaarsen opleveren wordt aan dit goede doel geschonken. Elke kaars zorgt ervoor dat een weeskind in een arm land voedsel heeft voor een dag.

Have your say