Een cadeau voor je hond met de feestdagen

De feestdagen zijn weer in aantocht en misschien ben je al druk bezig met je aankopen. Met dierendag achter de rug op 4 oktober komen Sinterklaas en Kerst er binnenkort weer aan. Het zijn niet de meest traditionele dagen om je hond te verwennen met een cadeau, maar het komt wel steeds vaker voor! Je kunt een cadeau kiezen van 5 euro en kunt er zelfs honderd euro aan besteden. Wil je je hond verrassen, dan hebben we hier enkele ideeën.

Hondenkoekjes & -bot
Een van de meest populaire cadeaus – mede door de prijs- zijn hondenkoekjes of een hondenbot. Veel honden gaan er direct mee aan de haal en zijn de hele dag zoet door lekker te knauwen. Let er op dat je wel het juiste product koopt voor uw hond. Bij hondenkoekjes gaat het voornamelijk om het dieet. Bij hondenbotten om het gebit van uw hond.

Hondenhalsband
Een cadeau voor je hond, maar stiekem ook een beetje voor jezelf? Met een mooie hondenhalsband loopt jouw hond er weer mooi bij. Je kan het zo gek niet bedenken of het is er: Traditioneel, modern, ludiek of bepaal de kleur zwart, bruin, wit, rood, roze of blauw! Sommige mensen kiezen liever voor een hondentuigje. Dat kan handig zijn als uw hond veel aan de lijn trekt en er teveel spanning op de nek komt. Ook in hondentuigjes heb je gelukkig steeds meer keuze.

Mand
Een hondenmand moet lekker liggen voor jouw hond, maar moet ook mooi staan in de huiskamer. Zo heb je een cadeau met het hele gezin. Afhankelijk van het soort hond dat je hebt kun je kiezen tussen een hondenmand, hondenbed, hondendeken of hondenkussen. Een hondenmand en –bed hebben randen waar je hond tegen kan liggen. Uw hond kan daarentegen met een hondendeken of hondenkussen juist over de rand liggen en half op de vloer.

Vakantie
Wil je echt uitpakken, kijk dan naar een hondenvakantie. Uw hond heeft voldoende ruimte en mogelijkheden om lekker te rauzen en te spelen. En u heeft genoeg faciliteiten om onbezorgd te genieten. Er zijn diverse mogelijkheden in o.a. Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk.

Denk dus niet alleen aan je vrienden, familie en kennissen met het inkopen van de cadeau, maar ook aan je huisdier!

Have your say