Een goed begin van je dag, wat zijn waardevolle tips?

Vermijd stress
Sta op zodra je wekker gaat, snooze niet en rek je lichaam goed uit. Neem de tijd en vermijd stress. Stress is nooit welkom, maar bij het starten van je dag al helemaal niet. Zorg ervoor dat je kleding al klaarligt voordat je verder gaat. Stress aan het begin van de dag zal je de hele dag bij blijven.Zorg ervoor dat je niet gestoord kunt worden in je ochtend rituelen, maak een wandeling buiten, ontbijt uitgebreid en zorg dat je de tijd kunt nemen om te douchen en je lichaam te verzorgen. Misschien hoort daarbij dat je eerder moet opstaan, maar je moet er iets voor over hebben!

Reinigen

Leg een grote, schone handdoek klaar en eindig je douche met lauw tot koud water. Dansend onder de douche vandaan komen is nog lachwekkend ook en wat is er beter dan de dag te beginnen met een lach? Noteer nog even wat er in je gedachten opkomt en bewaar dit voor later.

Goed drinken voordat je vertrekt is een must. Koffie mag, maar water is nog beter. En water met citroen of een smoothie zonder suiker is het allerbeste. Neem ook vocht mee voor onderweg, je eigen gemaakte drankjes smaken toch het allerbeste! Voel je voeten stevig op de grond en jij bent klaar voor vertrek!

 

Have your say