Help! Blote benen!

De zomer komt er weer aan en dat betekent dat de blote benen weer gezien mogen worden. Rokjes, jurkjes en korte broeken. Het hoort er allemaal bij in dit seizoen. Stiekem zit je daardoor misschien wel een beetje met je handen in het haar. Want je benen zijn nog hartstikke wit en ook heb je ze niet dagelijks onderhouden. Gelukkig behoren witte en niet onderhouden benen tot het verleden!

Panty’s en sokken voor je melkflessen

Het woord zomerpanty’s klinkt misschien niet heel sexy, toch kan het een prima manier zijn om wel sexy voor de dag te komen. Dit zijn dunne panty’s met een mooie bruinachtige huidkleur. Daarmee voorkom je dat je benen er erg wit uitzien wanneer je een mooi jurkje aan hebt.

Natuurlijk wil je het niet te warm krijgen met de panty’s of sokken die je draagt. Dit kun je gelukkig uitstekend realiseren door te kiezen voor Falke kousen. Dit zijn dunne en katoenen sokken die speciaal voor gevoelige benen op de markt zijn gebracht. Naast dunne sokken kun je ook kiezen voor mooie kniekousen van dit merk. Ze zijn er in allerlei soorten, kleuren en maten, waardoor er vast en zeker een paar tussen zal zitten dat je aanspreekt!

Weg met die witte benen en kies ervoor om optimaal te genieten van mooie bruine benen!

Je benen zorgvuldig onderhouden

Je benen onderhouden is een belangrijk iets voor tijdens de mooie seizoenen. Ontharen en hydrateren maken daar natuurlijk onderdeel van uit. Bezoek de schoonheidsspecialiste. Verzorg daarnaast je benen met een vochtinbrengende crème. Gebruik daarnaast een product dat een mooie glans over je huid brengt. Als benen iets witter zijn is dat niet direct lelijk. Maak je benen extra sexy door het dragen van mooie hakken onder je jurkje of rokje.

Daarmee kun je weer uitstekend voor de dag komen deze zomer!

Have your say