Het hele jaar vakantie in je eigen stacaravan

Al sinds mensenheugenis vertrekken jongeren uit kleine gemeenten naar de grote stad. Studie is vaak een reden, gebrek aan banen speelt ook een rol. Een verhuizing is de onvermijdelijke volgende stap, want dagelijks heen en weer rijden is geen optie. Ondanks dat, de woningmarkt in de stad vaak beperkt is, wordt er al snel genoegen genomen met een kleine etagewoning of kamer. Het bruisende stadse leven compenseert echter het gebrek aan woonruimte.

Kentering

Met het verstrijken der jaren komt er soms een kentering in de gemoedstoestand van de mens. Het leven in de stad mag dan veel voordelen hebben, het gemis aan ruimte en rust begint een steeds grotere rol te spelen. Van een terugkeer kan er echter geen sprake zijn. Er moet immers brood op de plank komen en de kinderen, die er inmiddels zijn, gaan er naar school.

Tweedehands stacaravans

Dit is het moment om eens te denken aan een vaste staplaats op een van de prachtige caravanparken en campings die Nederland rijk is. Even ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven, wie wil dat niet. Voor het geld dat je kwijt bent aan een stressvolle lange vakantiereis naar het buitenland koop je een tweedehands stacaravans.

Rust en natuur

Met het hele gezin kun op elk moment van de week richting je eigen stacaravan rijden om te genieten van het buitenleven, de ruimte en je nieuwe vrienden. Vanaf Pasen tot november maken veel mensen elk weekeinde gebruik van hun vakantieadres. Sommigen komen zelfs in de winter regelmatig.

Goedkoper

Voor de prijs van een buitenlandse vakantie kun je het hele jaar door vakantie op je eigen stekkie houden. Aan recreatieve faciliteiten ontbreekt het op vrijwel geen enkel caravanpark en de sfeer is fantastisch. Wat wil een mens nog meer.

Have your say