Koffer inpakken – tips

Je koffer zo volledig mogelijk inpakken

Wanneer je op vakantie gaat, is het natuurlijk altijd fijn wanneer je koffer zo volledig mogelijk wordt ingepakt. Het zou doodzonde zijn wanneer je op je vakantiebestemming aankomt, je er achter komt dat je de helft bent vergeten. Gelukkig zijn er voldoende tips die je kunnen helpen om je koffer zo compleet mogelijk in te pakken.

Online een leuke koffer bestellen

Uiteraard is een goede koffer belangrijk voor een stedentrip of zomervakantie. Tegenwoordig kun je gemakkelijk online koffers bestellen via diverse websites. Wanneer je een koffer koopt, let er dan altijd op dat je hem goed kunt afsluiten. Dan is de kans klein dat je onderweg bagage zou kunnen verliezen.

Wat mag je niet vergeten?

Er zijn natuurlijk altijd koffer inpaktips die je uitstekend kunnen helpen. Het belangrijkste dat je niet mag vergeten is je paspoort of identiteitskaart. Zonder deze kom je het buitenland niet in. Datzelfde geldt ook voor je vliegticket. Uiteraard is ook de toilettas een belangrijk iets dat je niet mag vergeten.

Praktische tips

Je kunt het inpakken van je koffer gemakkelijk maken, door gebruik te maken van een checklist. Deze kun je stapje voor stapje doornemen, zodat je zeker niets zult vergeten. Online zijn er verschillende lijstjes te vinden. Wanneer je je koffer aan het inpakken bent, houdt dan ook altijd ruimte over voor eventuele souvenirs.

Je koffer inpakken

Leg boeken en reisgidsen altijd onderop. Kleding weegt niets en is daarom ook gemakkelijk mee te nemen. Deze leg je bovenop de reisgidsen en boeken. Om het niet te laten kreuken, kun je het oprollen. Kostbare spullen stop je niet in je koffer, maar neem je mee in je handbagage. Telefoonopladers kun je het beste aan de zijkant stoppen. Toiletspullen moet je als laatste in je koffer doen

Have your say