Milieuvriendelijk ondergoed

Slips en ondergoed van een bijzonder materiaal

Ben je bewust bezig met milieuvriendelijk leven en vind je duurzaamheid erg belangrijk? Wil je dit graag laten terug keren in wie je bent en alles dat je onderneemt? Overweeg dan eens om kleding te kopen van bamboe. Wat dacht je bijvoorbeeld van ondergoed en slips van bamboe? Er zijn talloze redenen op te noemen waarom dit het perfecte ondergoed is en waarom je hiermee een belangrijke bijdrage levert aan een beter milieu.

Een beter milieu door gebruik te maken van bamboe

Wanneer je kiest voor slips en ondergoed van bamboe, dan kies je tegelijkertijd voor een beter milieu. Katoen is een stof die het milieu erg kan vervuilen. Bamboe daarentegen groeit vanzelf weer aan wanneer het gekapt wordt. Juist daarom is het een perfecte grondstof voor het maken van slips en ondergoed. Bamboe kun je daarom zien als het nieuwe katoen. Maar natuurlijk op een veel betere manier!

De voordelen van bamboe ondergoed en slips

Bamboe slips en ondergoed bevorderen een natuurlijk draagcomfort. Het is een zachte stof. Daarnaast reguleert bamboe ook nog eens de temperatuur. Is het koud buiten, dan wordt het ondergoed warmer. Is het buiten warm, dan voelt het ondergoed koeler aan. Daarnaast plakt het ook veel minder snel dan bijvoorbeeld katoen. Een ander belangrijk voordeel is dat het allergische reacties veel meer tegen gaat.

Kies voor bamboe ondergoed en slips

Bamboe slips en ondergoed zijn heerlijk zacht en blijven veel langer fris. Wanneer je daarnaast ook nog eens een belangrijke bijdrage levert aan een beter milieu, dan mag je deze kans niet aan je voorbij laten gaan. Kijk bijvoorbeeld eens in de webshop van Greendaddy. Er is in deze webshop een ruim en veelzijdig assortiment te vinden van bamboe ondergoed en slips.

Have your say