Originele cadeaus voor mannen

Of het nu voor Valentijnsdag is, voor zijn verjaardag of voor kerst; een leuk cadeau verzinnen voor een man is niet makkelijk. Het lijkt net of ze alles al hebben. Wil je een keertje niet met een standaard geurtje of bierpakket aankomen? Hier vind je een aantal tips voor originele cadeaus, voor elk budget.

Goedkope treinkaartjes

Een leuk cadeau hoeft niet altijd iets tastbaars te zijn. Met een goedkoop treinkaartje kun je samen iets leuks gaan doen, waar jullie beide leuke herinneringen aan over houden. Regelmatig worden er acties gehouden bij de Blokker, Albert Heijn of Kruidvat voor zulke kaartjes. Een bestemming hoeft meestal nog niet bepaald te worden, je kunt hier dus samen over beslissen. De kaartjes zijn binnen een bepaalde periode geldig en kosten ongeveer 15 euro.

Tijdschriften

Er zijn veel tijdschriften voor mannen op de markt. Er is dus vast een tijdschrift te vinden die jouw vriend, vader of broer leuk vindt. Je kunt er voor kiezen hem een abonnement cadeau te doen. Veel bladen bieden hier speciale abonnementen voor aan die automatisch aflopen aan het eind van de gekozen periode. Als je niet weet welk tijdschrift je moet kiezen, kun je hem Bladcadeau geven. Hiermee kan de man zelf een abonnement kiezen. Als de man in kwestie een brede interesse heeft, kun je ook zelf een tijdschriftenpakket samenstellen.

Zelfgemaakte cadeaus

Het gaat vooral om het gebaar. Veel mannen zijn daarom ook blij met een zelfgemaakt cadeau, omdat ze zien dat je er veel moeite in gestoken hebt. Hierbij zijn de ideeën natuurlijk eindeloos. Je kunt bijvoorbeeld een grote fotolijst vullen met foto’s van jullie samen. Een bonnenboekje waarbij hij de bonnen in kan wisselen voor iets leuks, zoals een massage of een klusje die je van hem overneemt, zal hij ook kunnen waarderen. Wees creatief!

Have your say