Pure belevenis met een Harley

Vraag aan 100 mensen welk merk er het eerste bij hen opkomt als het gaat om motorrijden en het antwoord zal van 99 mensen zijn: ‘Harley Davidson’. En dat is natuurlijk niet voor niets. Er zijn vele verschillende motormerken, maar Harley Davidson is gewoon een begrip onder de echte liefhebbers.

Belevenis op wielen
Rijden op een Harley is een echte belevenis. Dit begint al bij het starten van de motor. Het diepe geluid van de ronkende motor voel je tot in je bot en bezorgt de echte liefhebber kippenvel. De charme van een Harley Davidson kun je eigenlijk niet beschrijven, deze kun je alleen maar zelf ervaren.

Ontspanning031956_eb931d45
Een Harley is, zoals hierboven aangegeven, een belevenis op wielen. Motorrijden in het algemeen heeft de laatste jaren een absolute toevlucht genomen. Er zijn allerlei motorclubs ontstaan, die er met regelmaat gezamenlijk op uit trekken om te genieten van de natuur en daarin volledige ontspanning vinden. De gemoedelijkheid en eensgezindheid van de motorrijder zie je al op de weg, waar men elkaar altijd begroet.

woon- werk verkeer
Ook voor het woon- werkverkeer is de motor uitstekend geschikt. Je glipt wat makkelijk door het verkeer heen met een motor. En ook voor de mensen die op de motor naar het werk gaan, speelt ontspanning een belangrijke rol. Het is heerlijk om na een dag hard werken, je hoofd leeg te kunnen maken met een motorritje naar huis. Ook goed om te noemen is het feit dat motorrijden aanzienlijk goedkoper is dan een auto. Voor de Hollander is dat zeker ook een belangrijke motivatie. Wat de reden ook is, motorrijden is vooral gewoon leuk om te doen!

Have your say