Streetwear voor heren: what’s trendy?

De mens gaat met de tijd mee, zowel mannen als vrouwen. Daarom is het vandaag de dag voor mannen óók belangrijk om er tip top in orde uit te zien. Met een paar simpele maar trendy veranderingen kan elke man er verzorgd uit zien.

Één van de eerste punten wat in het winterseizoen van 2013/2014 te zien is, is het laten zien van mannelijkheid. Mannen mogen er stoer uit zien, met pittige jeans, houthakkersblousjes en een paar gedurfde bruine boots. Om de look compleet te maken, zien we veel mannen op de catwalk met een volle baard. Niet zomaar een paar stoppels, maar echt een flinke baard van een paar weken.

Jeans maken de man
Elke man moet een basic, maar stoere jeans in de kast hebben hangen. Een goede broek is namelijk met veel verschillende kledingstukken te combineren. Kies voor een donkere spijkerbroek met een passend model voor de winter. Deze broek kun je namelijk combineren op zowel een stoere manier als een nette manier.

Om die mannelijke look te krijgen, is het aan te raden om de broek te combineren met een stoer shirt in bijvoorbeeld camouflageprint (helemaal hot deze winter!) of een dikke wollen trui. Combineer het met een rock ’n roll leren jas en creëer zo die jaren ’60 look die deze winter weer helemaal terug komt. Kijk voor meer informatie bijvoorbeeld eens op de heren streetwear pagina bij Def-Shop, de specialist in streetwear. En voor inspiratie kun je ook goed terecht op Tumblr of Pinterest.

Have your say