Trendy nieuwe geurtjes

Nieuwe geuren komen altijd, maar wat je veel terugziet zijn geuren die vlak voor de zomer uitkomen. Dit zijn vaak de perfecte zomergeurtjes die geschikt zijn om te dragen naar het strand maar ook voor een chique gelegenheid. Ook nu zijn er weer een aantal geuren uitgekomen die het zeker waard zijn om te kopen!

Trendy nieuwe geurtjes

Ten eerste de geur die eigenlijk niet te missen is: Reveal van Calvin Klein. De reclame komt vaak voorbij op televisie waarin het topmodel Doutzen Kroes te zien is. Er zitten een aantal geurnoten in verwerkt, namelijk de basisnoten Sandelhout, vetiver en kasjmier. De hartnoten zijn ambergris en Iris en de topnoten zijn zwarte peper, roze peper, witte peper en ten slotte zout. Dit samen zorgt voor een ontzettend verleidelijke geur.

Ook Hugo Boss kwam met een nieuwe geur die heerlijk fris is, wat perfect is voor in de zomer. De geur ruikt licht naar bloemen er wordt ook gezegd dat het ruikt alsof je naast een heerlijk boeket bloemen staat. Ook warm cederhout mocht natuurlijk niet ontbreken. De geur is geïnspireerd op vrouwen die onafhankelijk zijn en goed in hun vel zitten. Een geur voor een echte powervrouw dus!

Budgetproof

Natuurlijk is het ook aangenaam als je kunt kiezen voor een geur die een lage prijs heeft. Niet iedereen heeft een groot budget voor dure parfum, maar gelukkig zijn er genoeg geuren die redelijk goedkoop zijn en daarom voor bijna iedereen betaalbaar.

De nieuwste geur van Mexx is budgetproof en de geur wordt omschreven als heerlijk fris. Met roze peper, zwarte bessen en citrus wordt er een geur gecreëerd die je zeker bij zal blijven. Het cederhout zorgt voor dat frisse gevoel waardoor deze geur te dragen is bij iedere gelegenheid. Heerlijk fris en zeker ook betaalbaar!

Have your say