Tuinfeest tips

Een tuinfeest: puur genieten
Wat is er nu mooier dan met uw vrienden en bekenden een gezellig feest te hebben in uw tuin? Het gras is gemaaid, de bloemen en struiken staan er mooi bij, misschien heeft u een barbecue of vuurkorf… Kortom, het is genieten geblazen. Natuurlijk moet u vooraf goed nadenken: hoe zorg ik dat het een mooi feest wordt? Wat is onmisbaar bij een tuinfeest?

Tuinfeest tips
Voor het organiseren van een mooi tuinfeest zijn een aantal dingen absoluut onmisbaar. Natuurlijk moet er eten zijn en drinken, en eventueel muziek en een vuurkorf of kaarsjes, misschien een speech of iets anders dat gespreksstof biedt. Maar er moet voor uw gasten ook voldoende zitplaats en staplaats zijn. Een tuinfeest is geen feest zonder klaptafels. De klaptafel is de tafel bij uitstek om tuinfeesten tot een succes te maken.

De klaptafel, reuzehandig
Klaptafels zijn gemakkelijk op te zetten, gemakkelijk weer op te bergen maar bovenal: ze zijn zo ontworpen dat ze een ideale feestsfeer kunnen creëren. U kunt meerdere kleine statafels neerzetten, zodat mensen groepjes kunnen vormen om in beslotenheid te kunnen spreken. U kunt ook wat grotere klaptafels nemen om een gezellige groepssfeer te creëren, maar hoe dat ook, de klaptafel voegt veel toe.

Geen gesjouw met meubilair
Met een paar klaptafels in uw schuurtje hoeft u nooit meer te sjouwen met meubilair wanneer er een feestje is. U zet gauw de tafels klaar, zorgt voor de barbecue, de kaarsen, de drank, en klaar bent u. Wie een mooi tuinfeest wil geven kan werkelijk niet zonder de klaptafel!

Bron foto

Have your say