Volg een loopbaan coaching traject

Vorm geven aan je loopbaan carrière

Loop je al een tijdje rond met het onderbuikgevoel dat je het eigenlijk niet zo naar je zin hebt in je huidige baan? Droom je van een andere carrière en wil je misschien wel voor een andere baas werken? Ben je misschien toe aan het eigen ondernemerschap? Het zijn vragen die je onrustig kunnen maken van binnen. Niet zozeer omdat je het voelt, maar omdat je niet zo goed weet welke kant je er mee op moet. Dan is het misschien tijd om eens een loopbaan coaching traject te volgen bij een loopbaanadviseur.

Jezelf blijven uitdagen is belangrijk

Om een goede loopbaan van de grond te krijgen, is het belangrijk dat jij jezelf kunt blijven uitdagen in je baan. Jouw onrustige gevoel is er niet voor niets. Je onderbuikgevoel vertelt je iets belangrijks en het is goed om daar naar te luisteren. Het gevoel dat je toe bent aan verandering, kan doorslaggevend zijn om een loopbaanadviseur in te schakelen om je te begeleiden naar nieuwe stappen in je leven. Door middel van een loopbaan coaching traject krijg je meer grip op gevoelens waar je mee rond loopt en worden vragen over de toekomst beantwoord!

Wat gebeurt er tijdens een loopbaan coaching traject?

Tijdens een loopbaan coaching traject komen diverse vragen aan bod. Je krijgt daarnaast een scherp beeld van wat jouw motivatie is en hoe jouw drijfveren in elkaar steken. Ook wordt er gekeken naar wat jouw valkuilen zijn. Een goede loopbaanadviseur zorgt er voor dat hij het beste in je naar boven haalt, maar dat het tegelijkertijd ook realistisch blijft. Daarmee kun je een werkbaar loopbaanplan opstellen, waar jij de komende tijd prima mee vooruit kunt. Het belangrijkste is dat je weer plezier terug krijgt in je baan!

Het plezier terug vinden in je werk

In een loopbaan coaching traject ga je voor jezelf realistische doelen stellen, die je kunnen helpen om de volgende stap te zetten in je carrière. Door je zelfkennis te vergroten, je vaardigheden te versterken en te werken aan een betere presentatie van jezelf, kun jij je loopbaan weer uit het slob halen. Je zult weer stralen als nooit tevoren en het plezier terug krijgen in je werk. Een loopbaan coaching traject kun je face to face volgen, maar vandaag de dag wordt het ook steeds meer online geboden. Voldoende mogelijkheden dus om je carrière nieuw leven in te blazen!

 

Have your say