Zonweringtrends

Zorg voor een frisse en zomerse uitstraling

De winter is inmiddels al geruime tijd aan de gang en dat betekent dat over een korte tijd de zon er weer zit aan te komen. Er zijn diverse zonwering trends die ervoor kunnen zorgen dat je een te felle zon uit je huis kunt weren. Dit is bijvoorbeeld mogelijk met diverse soorten luxaflex. Je houdt daarmee niet alleen de extreme warmte tegen, maar je zorgt ook voor een frisse en gezellige uitstraling. Hier volgen diverse tips om je verder op weg te helpen!

Een originele luxaflex om de zon tegen te houden

Een luxaflex met je eigen foto of print er op? Dat kan uitstekend met de virtuele tool van Luxaflex Imagine Studio. Je kunt er eindeloos mee variëren en combineren, net zolang tot de luxaflex aan jouw wensen voldoet. Ben je op zoek naar een leuke en originele zonwering met een persoonlijke afbeelding? Dan kun je daarvoor uitstekend terecht bij Luxaflex Imagine Studio.

Diverse vormen van raamdecoraties

Een luxaflex met persoonlijke afbeelding is één van de mogelijkheden om de zon buiten de deur te houden. Rolgordijnen en verticale en horizontale jaloezieën behoren ook tot de opties om je ramen te voorzien van mooie bekleding of gordijnen. Markies of een terraszonwering behoren tot de buiten mogelijkheden van Luxaflex Imagine Studio.

Houten luiken zorgen voor sfeer in je huis

Shutters zijn houten luiken met regelbare lamellen. Het zorgt voor een mooie lichtinval in huis. Deze kunnen op maat worden gemaakt, zodat ze prima in je huis passen. In elke kamer waar je ze plaatst, creëer je een eigen sfeer. Ze zijn vroeger bedacht door de Grieken, maar inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit de samenleving. Naast diverse breedtes kun je kiezen uit verschillende kleuren.

Have your say